Save Preloader image

0%

Posebne ponude

U Rapcu, biseru istočne obale Istre, nalazi se moderan boutique hotel Villa Annette koja je spoj vrhunskog minimalističkog dizajna i poznate gastronomske kuhinje. Hotel je namjenjen gostima koji žele provesti ugodne trenutke na posebnom mjestu te podijeliti sa nama trenutke. Iz ponude izdvajamo posebno za vas…

Romantični vikend

U intimi hotela, okružen pitoresknom prirodom, doživite romantične trenutke sa voljenom osobom prepuštajući se valovima mora, zalasku sunca tako da se opustite i provedete na mjestu gdje se zeleni brežuljci spuštaju u kristalno plavo more.

Villa Annette je idealno mjesto za vaše vjenčanje!

Dopustite nam da pripremimo posebno vjenčanje kojeg će se svi uzvanici sa radošću prisjećati. Svečanost vjenčanja je poseban trenutak u životu svakog budućeg bračnog para, a hotel Villa Annette je posebno mjesto za takvu svečanost.


Dodatne usluge

Nakon rezervacije smještaja u hotelu, javite nam se i naše osoblje će vam preporučiti odlične aktivnosti tijekom vašeg odmora.
Vjencanja11

Vjenčanja

Romantic_Getaway11

Romantični vikend

TrufflesVA11

Tartufi u Villa Annette

Istrian_Wine_tour11

Istarska vinska cesta


Special_Offers_Image
Osigurat ćemo vam ukusnu i kvalitetnu hranu kako bi mogli uživati u hotelu po cijele dane.
Bazen će uvijek biti spreman i dostupan kako bi mogli uživati u tihoj večeri uz knjigu ili pak uz ukusni koktel na vašoj ležaljci.
Cocktail_od_škampa

Kontaktirajte nas

Uživajte u hotelu i prekrasnoj okolici! Isprobat ćete ukusnu hranu, opuštanje u bazenu, doživiti prekrasan zalazak sunca, dobiti zavidan ten kože i ispijati vaš najdraži koktel.

Team_Building

Teambuilding