Save Preloader image

0%

Posebne ponude

U Rapcu, biseru istočne obale Istre, nalazi se moderan boutique hotel Villa Annette koja je spoj vrhunskog minimalističkog dizajna i poznate gastronomske kuhinje. Hotel je namjenjen gostima koji žele provesti ugodne trenutke na posebnom mjestu te podijeliti sa nama trenutke. Iz ponude izdvajamo posebno za vas…

Romantični vikend

U intimi hotela, okružen pitoresknom prirodom, doživite romantične trenutke sa voljenom osobom prepuštajući se valovima mora, zalasku sunca… Opustite se i provedite romantičan vikend na mjestu gdje se zeleni brežuljci spuštaju u kristalno plavo more.

Posjetite nas i kušajte vrhunsko maslinovo ulje!

Hotel Villa Annette je smješten usred našeg maslinika koji nas hladi po vrućim ljetnim danima. I daje vrhunski plod masline koje starim tradicionalnim receptima pretvarama u iznimno kvalitetno maslinovo ulje kojim se ponosimo. Javite nam se i pripremit ćemo za vas kratki izlet maslinikom te kušanje vrhunskog maslinovog ulja.


Dodatne usluge

Nakon rezervacije smještaja u hotelu, javite nam se i naše osoblje će vam preporučiti aktivnosti tijekom vašeg odmora.

Kušanje maslinovog ulja

Romantic_Getaway11

Romantični vikend

TrufflesVA11

Tartufi u Villa Annette

Istrian_Wine_tour11

Istarska vinska cesta


Special_Offers_Image
Osigurat ćemo vam ukusnu i kvalitetnu hranu kako bi mogli uživati u hotelu po cijele dane.
Bazen će uvijek biti spreman i dostupan kako bi mogli uživati u tihoj večeri uz knjigu ili pak uz ukusni koktel na vašoj ležaljci.
Cocktail_od_škampa

Kontaktirajte nas

Uživajte u hotelu i prekrasnoj okolici! Isprobat ćete ukusnu hranu, opuštanje u bazenu, doživjeti prekrasan zalazak sunca, dobiti zavidan ten kože i ispijati vaš najdraži koktel.

Villa Annette Kusanje maslinovog ulja

Kušanje maslinovog ulja