Posebne ponude

U Rapcu, biseru istočne obale Istre, nalazi se moderan boutique hotel Villa Annette koja je spoj vrhunskog minimalističkog dizajna i poznate gastronomske kuhinje. Hotel je namjenjen gostima koji žele provesti ugodne trenutke na posebnom mjestu te podijeliti sa nama trenutke. Iz ponude izdvajamo posebno za vas…

Istarska vinska cesta

Po mišljenju većine vinskih kritičara i stručnjaka istarska vina spadaju u sam vrh hrvatskih vina.

Ukoliko ste poznavatelj ili samo ljubitelj vina pozivamo vas da nam se pridružite na ovoj turi i kušate ponajbolja istarska vina u autentičnim vinarijama Istre, u kombinaciji s tradicionalnim jelima pripravljenim u restoranima na atraktivnim lokacijama te naučite ponešto o povijesti, običajima, hrani u idiličnoj atmosferi Istarskog poluotoka. 


Posjetite nas i kušajte vrhunsko maslinovo ulje!

Hotel Villa Annette je smješten usred našeg maslinika koji nas hladi po vrućim ljetnim danima. I daje vrhunski plod masline koje starim tradicionalnim receptima pretvarama u iznimno kvalitetno maslinovo ulje kojim se ponosimo. Javite nam se i pripremit ćemo za vas kratki izlet maslinikom te kušanje vrhunskog maslinovog ulja.


Dodatne usluge

Nakon rezervacije smještaja u hotelu, javite nam se i naše osoblje će vam preporučiti aktivnosti tijekom vašeg odmora.

Kušanje maslinovog ulja

Romantic_Getaway11

Teambuilding

TrufflesVA11

Web trgovina

Istrian_Wine_tour11

Istarska vinska cesta


Osigurat ćemo vam ukusnu i kvalitetnu hranu kako bi mogli uživati u hotelu po cijele dane.
Bazen će uvijek biti spreman i dostupan kako bi mogli uživati u tihoj večeri uz knjigu ili pak uz ukusni koktel na vašoj ležaljci.

Kontaktirajte nas

Uživajte u hotelu i prekrasnoj okolici! Isprobat ćete ukusnu hranu, opuštanje u bazenu, doživjeti prekrasan zalazak sunca, dobiti zavidan ten kože i ispijati vaš najdraži koktel.

    Kušanje maslinovog ulja